Gtechniq GWash v2

Nieuwe Gtechniq GWash v2 Formule

Gtechniq lanceert een nieuwe versie van de GWash, de GWash v2 met verbeterde reinigingseigenschappen voor auto's met een keramische bescherming.

Eén van de eigenschappen van een keramische bescherming, vooral wanneer dit een echte coating is, is dat het oppervlak enorm waterafstotend wordt. Je merkt dit ook op wanneer je de auto met de hand gaat wassen. Je shampoo zal geen mooie effen schuimlaag bezorgen op het oppervlak zoals bij een auto zonder bescherming. De bescherming zal meteen de shampoo en het water beginnen afstoten waardoor er kleine droge plekken ontstaan op de lak.

Gtechniq GWash v2

Gtechniq heeft een nieuwe formule ontwikkeld met sterke oppervlakteactieve stoffen dat nog beter reinigen en ook wetting agents dat de oppervlakte spanning gaan verlagen waardoor het oppervlak natter wordt door de shampoo en het water beter en gelijkmatiger te verspreiden. Hierdoor krijg je een veiligere wasbeurt aangezien er geen of minder droge plekken zijn door het gebruik van deze nieuwe formule.

Dit komt doordat de shampoo niet lang genoeg op het oppervlak kan blijven om het vuil los te weken en te verwijderen. En wanneer je met je washandschoen over de lak gaat tijdens je wasbeurt ga je minder glijmiddel hebben als je over deze droge plekken gaat en veroorzaak je mogelijk waskrassen of marring in de lak.

Met de nieuwe versie van de Gtechniq GWash kan je zeker zijn dat je een hoog kwalitatieve pH neutrale shampoo hebt dat perfect werkt op auto's met of zonder bescherming.

Gtechniq GWash nieuwe formule

Gtechniq GWash v2 is te verkrijgen in onze shop. Klik HIER om naar het product te gaan. Je kan ook altijd de video bekijken van Gtechniq waarbij ze met hun chemicus de nieuwe GWash formule en hun nieuwe Ceramic GWash bespreken.

GtechniqGwashGwash v2Keramische coatingNieuwe formule

Plaats een reactie