Custom Car Care Zakelijk

Custom Car Care Zakelijk

Bij Custom Car Care kan u ook terecht voor uw zakelijke oplossingen en opportuniteiten. Wij kunnen u een zakelijk account toewijzen in onze winkel zodat u B2B aankopen rechtstreeks in de winkel kan doen aan groothandel prijzen. Wij hebben voor auto clubs en forums, professionele detailers en winkels steeds toepasselijke oplossingen. We helpen u graag verder met uw zaak verder te ontplooien!

Winkels, garages & full-time detailers

Voor winkels, detailers en garages waarbij u nood heeft aan detailing producten kan u steeds rekenen op ons. Wij kunnen u een zakelijk account toewijzen waarmee u uw B2B groothandel condities rechtstreeks in de winkel kan bekijken en eenvoudig kan bestellen. Aangezien wij verdeler en importeur zijn van diverse merken kunnen wij u steeds aan interessante tarieven verder helpen.

U heeft bij ons geen last van vervelende Excel bestanden invullen of bestellingen via mail of telefoon. Alles gebeurd rechtstreeks in de shop. Wij hebben geen minimum jaarlijkse afname en verwelkomen iedereen, groot en klein!

Om toegang te krijgen tot een zakelijk account vragen wij u om eerst een account aan te maken en daarna contact met ons op te nemen. Gelieve hier in te vermelden:

  • U wenst zakelijk in te kopen
  • U bent een winkel, garage of full-time detailer
  • In welke producten u interesse heeft
  • Uw gegevens

Vanaf dat wij uw bericht hebben ontvangen en beoordeeld hebben zullen wij terug contact met u opnemen.

Clubs, groepen & forums

Heeft u een club, groep of een forum dat veel met auto's bezig is? Wellicht kunnen we u helpen om er ook iets aan te verdienen. Om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen vragen we u om contact met ons op te nemen. Gelieve hier in te vermelden:

  • U wenst informatie over onze mogelijkheden met clubs, groepen of forums
  • De grootte van uw club, groep of forum
  • Informatie over uw club, groep of forum
  • Uw gegevens

Vanaf dat wij uw bericht hebben ontvangen en beoordeeld hebben zullen wij terug contact met u opnemen.