Professionele detailer

Naast je vertrouwde detailingshop kan je bij Custom Car Care ook terecht om je wagen door een professionele detailer te laten behandelen in onze eigen garage. We hebben reeds jarenlange ervaring als detailers, ondanks dat we onze focus vooral leggen op advies en verkoop van detailingproducten. Dankzij onze zeer uitgebreide productkennis en het feit dat we steeds op de hoogte zijn van alle nieuwste producten en merken op de markt, koop je bij ons altijd de beste producten aan! Maar ook tijdens elke detailingbeurt van je wagen gebruiken we de beste producten op maat van je behoeften!

Custom Car Care Detailing Garage

Detailing diensten

Refurbished pakket: Vanaf € 395

Het refurbished pakket is ideaal wanneer je je wagen wil laten simoniseren zoals men dat in de volksmond noemt. Voelt je auto een beetje ruw of grof aan? Heeft deze niet meer de glans zoals je gewend bent? En kan je wagen wel eens een grondige reiniging gebruiken? Dan is dit pakket perfect voor jou! Dit is ook een geweldige keuze wanneer je je wagen na de vuile en koude wintermaanden even terug in orde wil zetten. Zo ga je opnieuw glanzend de zomer in!

Ontdek alles over het refurbished pakket!

 

Polish pakket: Vanaf € 695

Heeft je wagen een doffe kleur? En last van waskrassen of gewoon krassen in het algemeen? Dan biedt het polish pakket de oplossing voor jou! Bij deze detailing dienst polijsten we de wagen volledig tot je gewenste en mogelijke resultaat. Hierna heeft je wagen opnieuw een showroom glans en voelt hij opnieuw zijdezacht aan. 

Ontdek alles over het polish pakket!

 

Coating pakket: Vanaf € 995

Heeft je wagen een opknapbeurt nodig? Wil je alle waskrassen laten verwijderen en heel de lak weer glad laten polijsten met een showroom glans?Wil je dat je wagen ook daarna beschermd is met de nieuwste en beste keramische coatings op de markt? Dan is het coating pakket geschikt voor jou! Wij gebruiken exclusieve keramische coatings die tot wel 5 jaar bescherming geven indien ze correct onderhouden worden!

Ontdek alles over het coating pakket!

 

New Car pakket: Vanaf € 895

Je hebt net een nieuwe auto gekregen van de dealer met maar enkele honderden of duizenden kilometers op. De wagen is nog in fabrieksstaat en je wil dat deze blijft glanzen en beschermd is de komende jaren? Dan is het new car pakket jouw perfecte keuze! Wij halen de imperfecties uit de lak en beschermen deze tot wel 5 jaar met exclusieve keramische coatings (wanneer deze correct onderhouden wordt). Daarna geven we de ramen en het interieur ook een keramische bescherming. Zo rijd je zorgeloos met je nieuwe wagen!

Ontdek alles over het new car pakket!

 

Interieurpakket: Vanaf € 275

Het is altijd fijn als de buitenkant van je wagen proper is en mooi glanst. Want dan kan iedereen van het uitzicht van je wagen genieten. Maar ook het interieur is belangrijk, vooral voor jezelf dan. Een wagen met een proper interieur zonder vlekken, zonder een vettige laag of een vieze geur is veel leuker om mee te rijden en ook om in mee te rijden. Je interieur opnieuw in fabrieksstaat krijgen? Kies dan voor ons interieurpakket!

Ontdek alles over het interieurpakket!

 

Extra detailing diensten

Bij Custom Car Care hoef je niet per se een volledig pakket te kiezen. Je kan ook losse detailing diensten en extra's kiezen ter vervanging van een behandeling of als toevoeging bij een pakket. Zo kunnen we bijvoorbeeld de motorruimte reinigen, het interieur stofzuigen na een polish pakket of simpelweg een cabriodak reinigen.

Ontdek alles over onze extra detailing diensten!

 

 

BMW Specialist garage

Naast professionele detailing, hebben wij ook een enorme passie voor BMW. Daarom vind je op hetzelfde adres ook: BimmerStore! Verder zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van BMW, Mini & Rolls Royce. Wij doen daarom ook enkel en alleen onderhoud en reparaties aan wagens van deze 3 merken.

Wij beschikken over originele BMW-diagnosecomputers en ook verschillende aftermarket computers, software en hardware! Je krijgt de service en de kennis net zoals bij een officiële BMW-garage, en dat aan een fractie van de prijs!

Contacteer ons voor meer informatie of neem een kijkje op deze andere website: www.BimmerStore.eu

 

 

Disclaimer

De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Dat wilt zeggen dat dit de minimumprijs is voor de behandeling van een wagen. In de realiteit hebben grotere wagens uiteraard meer tijd en werk nodig waardoor de kostprijs ook oploopt. Elke wagen is anders waardoor het niet mogelijk is een exacte offerte te maken alvorens de wagen te bekijken.