Professionele detailer

Wil je je auto laten detailen? Naast je vertrouwde detailingshop kan je bij Custom Car Care ook terecht om je wagen door een professionele detailer te laten behandelen in onze eigen garage. We hebben reeds jarenlange ervaring als detailers, ondanks dat we onze focus vooral leggen op advies en verkoop van detailingproducten. Dankzij onze zeer uitgebreide productkennis en het feit dat we steeds op de hoogte zijn van alle nieuwste producten en merken op de markt, koop je bij ons altijd de beste producten aan! Maar ook tijdens elke detailingbeurt van je wagen gebruiken we de beste producten op maat van je behoeften!

Custom Car Care Detailing Garage

Detailing diensten

In tegenstelling tot andere bedrijven waarbij je verplicht een bepaald pakket moet nemen ben je bij Custom Car Care zelf de baas. Je bepaald namelijk zelf wat je wilt laten doen aan je auto door te kiezen uit onze behandelingen wat past binnen jouw budget en jouw verwachtingen. Wij hebben dan ook geen volledige pakketten waar je uit moet kiezen, je kan simpelweg je eigen pakket samenstellen of voor een enkele behandeling gaan. Sommige behandelingen zoals bescherming aanbrengen in de vorm van een coating vereist natuurlijk wel een voorbehandeling zoals het wassen van de auto. Je kan in de omschrijving altijd een opmerking terugvinden of een voorbehandeling nodig is of niet, en of deze in de prijs inbegrepen zijn.

Je zal dan ook merken dat we vaak werken met een Stage 1, Stage 2, Stage 3 enzovoort. Hiermee kan je eenvoudig zien welke behandeling uitgebreider is dan de andere en zo beslissen wat je juist nodig hebt of wilt. Doordat de grootte van auto's, de vervuilingen, de contouren en dergelijke altijd verschilt is er altijd een prijsverschil tussen verschillende auto's. Je zal richtprijzen vinden bij de behandelingen maar deze zijn nooit vastgesteld. We kunnen alleen een offerte maken na een afspraak en een gesprek over de verwachtingen van de behandelingen en het budget zodat we een gepaste behandeling kunnen voorzien.

BMW Specialist garage

Naast professionele detailing, hebben wij ook een enorme passie voor BMW. Daarom vind je op hetzelfde adres ook: BimmerStore! Verder zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van BMW, Mini & Rolls Royce. Wij doen daarom ook enkel en alleen onderhoud en reparaties aan wagens van deze 3 merken.

Wij beschikken over originele BMW-diagnosecomputers en ook verschillende aftermarket computers, software en hardware! Je krijgt de service en de kennis net zoals bij een officiële BMW-garage, en dat aan een fractie van de prijs!

Contacteer ons voor meer informatie of neem een kijkje op deze andere website: www.BimmerStore.eu

 

 

Disclaimer

De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Dat wilt zeggen dat dit de minimumprijs is voor de behandeling van een wagen. In de realiteit hebben grotere wagens uiteraard meer tijd en werk nodig waardoor de kostprijs ook oploopt. Elke wagen is anders waardoor het niet mogelijk is een exacte offerte te maken alvorens de wagen te bekijken.