Contacteer ons
A:
Slachterijstraat 28, Oostmalle, Belgium, 2390
Volg ons op sociale media


Smart Scratch Repair

U hebt interesse in onze Smart Scratch Repair diensten? Het is van groot belang dat u weet wat de mogelijkheden zijn en wat u kan verwachten van dergelijke reparaties. Hier kan u iets meer uitleg en informatie hierover terug vinden. Het is echter aangeraden met ons contact op te nemen voor meer informatie alvorens een reservatie te maken. U kan dit doen door het onderstaande formulier in te vullen. Of door ons een bericht te sturen via Facebook Messenger. Hierna zullen wij contact met u opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.

 

Smart Scratch Repair uitgelegd

Smart Scratch Repairs zijn snelle en goedkope oplossingen voor lakschade die niet weg gewerkt zou kunnen worden met polijsten. Bij het polijsten wordt er vernis weg gehaald waardoor waskrassen verwijderd kunnen worden. Indien er krassen, schaven of putjes zijn die door de vernis heen zijn kunnen deze niet weg gepolijst worden.

Vroeger was men dan verplicht om meteen het onderdeel opnieuw te laten spuiten bij een garage. Dit bracht niet alleen hoge prijzen met zich mee, maar ook het ongemak van de wagen minstens een dag kwijt te zijn. Gelukkig is dit niet het geval met een Smart Scratch Repair.

Met Smart Scratch Repair wordt er terug lak in de kras gewreven en wordt deze zodanig verwarmd terwijl deze wordt gepolijst dat ook de lak rondom de kras als het ware mee de kras zal opvullen. Op deze manier wordt dezelfde lak gebruikt om de kras op te vullen waardoor er geen kleurverschil kan zijn. Echter kan er maar een beperkte hoeveelheid opgevuld worden en terug gesmolten van de lak rondom. Daardoor kan het zijn dat niet elke reparatie 100% zal zijn. Ook lichtere kleuren zullen moeilijker volledig te herstellen zijn.

U kan zelf de test doen om te zien wat mogelijk is met Smart Scratch Repair. U neemt een flesje water en spuit met een sprayer de kras goed nat en blijft deze vernevelen. Indien de kras niet meer zichtbaar is of voor 80% hersteld is, dan is de kras 80 tot 100% te herstellen met Smart Scratch Repair in minder dan 15 minuten voor slechts een fractie van het bedrag dat u kwijt zou zijn aan het herspuiten van het onderdeel!

Het kan echter zijn dat in extreme gevallen er zoveel materiaal weg is van het onderdeel of dat de lak zo lastig is om te bewerken dat een herstelling van 80 tot 100% niet mogelijk is. In dat geval kan de klant opteren voor een camouflage. Hiermee zullen wij ons uiterste best doen om de schade te camoufleren, op voorhand wetende dat deze niet deftig hersteld zal kunnen worden.

In 95% van de gevallen kan alle lakschade van 80 tot 100% hersteld worden in minder dan 15 minuten!