Bij het polish pakket gaan we nog een stap verder als bij het refurbished pakket. We gaan de wagen even nauwkeurig wassen en proper zetten. Ook de velgen maken we tot in detail proper. Voor het polijsten nemen we nog meer tijd om in meerdere stappen de lak terug in nieuwstaat te zetten zonder waskrassen. Dit pakket is beschikbaar vanaf €695 en bestaat uit meerdere behandelingen, namelijk:

1. Wielen reinigen

Alles begint met propere wielen. Het wassen van de wielen gebeurt als eerste omdat hier het meeste vuil opgestapeld raakt. Vaak spettert dit wanneer deze grondig gereinigd worden. Je velgen maken we zowel vanbinnen als vanbuiten volledig proper met een veilige velgenreiniger en al de remstof wordt verwijderd. Ook hardnekkig vuil, vaak zichtbaar aan de binnenkant van de velg, verwijderen we. Daarnaast krijgen je banden een grondige reiniging.

 

2. Wielkasten en chassis reinigen

Nu de wielen proper zijn, kunnen we de wielkasten en het chassis reinigen. Vaak is hier opgestapeld vuil dat nooit wordt verwijderd, tenzij je naar een detailer gaat om dat specifiek onder handen te laten nemen. Bij Custom Car Care is dit standaard inbegrepen bij elke wasbeurt! Zeker na de wintermaanden is het zeer belangrijk om het vuil en vooral het zout te verwijderen uit de wielkasten en te zorgen dat het chassis terug proper is.

 

3. Wassen

Voor we de lak opnieuw glad kunnen maken, hebben we een propere auto nodig. Bij Custom Car Care gebeurt elke wasbeurt erg grondig en volgens de regels van de kunst met de meest kwalitatieve producten op de markt! Om loszittend vuil al van de lak te halen, behandelen we je wagen eerst met een schuimlans. Daarna spuiten we de wagen af met een hogedrukreiniger op 100 bar. Overtollig, losgeweekt vuil spuiten we zo af zonder dat er krassen ontstaan. Vervolgens gaan we opnieuw aan de slag met de schuimlans en gebruiken we 2 emmers met grit guards en speciale zeep om de wagen van boven naar onder te wassen. Ook dat gebeurt met het oog op het vermijden van waskrassen. Ten slotte spuiten we de auto opnieuw af met de hogedrukreiniger. Ook de deurdrempels en -stijlen reinigen we grondig. 
4. Motorruimte reiniging
Bij het polish pakket, coating pakket en new car pakket krijg je ook een gratis motorruimte reiniging. Hierbij reinigen we de motorruimte volledig door al het vuil, teer, vet, olieresten en dergelijke te verwijderen zodat je motorruimte opnieuw proper is. Daarna brengen we een voedende dressing aan die je kunststof delen opnieuw een mooie zwarte schijn geeft. Zo zien ze er fabrieksnieuw uit!

 

5. Dieptereiniging

Nadat de wagen gewassen is, zal die voor veel mensen proper lijken. Maar er trekt bijna altijd vuil in de lak, wat de glans vermindert en ervoor zorgt dat de lak grof aanvoelt. Soms uit zich dat ook in kleine roestvlekken of teervlekken. Daarom spuiten we de wagen in met een veilige reiniger die de ijzerdeeltjes uit de lak zal verwijderen. Daarna spuiten we de wagen opnieuw af met een hogedrukreiniger. We herhalen dat ook voor de teervlekken.

 

6. Tussencontrole

De wagen is nu enkele keren gereinigd. Wat volgt er nu? We zullen je wagen in onze speciaal ontworpen garage rijden. Deze garage is voorzien van veel, maar vooral speciale verlichting die de kleinste imperfecties zichtbaar maakt. We zetten de wagen omhoog op onze hefbrug en we verwijderen de wielen. Daarna overlopen we de wagen met speciale lampen en worden overige ijzerdeeltjes en teervlekken verwijderd van de lak.

 

7. Kleibehandeling

Toch is niet alles zichtbaar met het blote oog. Voelt de lak grof aan? Dat betekent dat er nog vuil vastzit in de lak. Daarom behandelen we de lak volledig met klei die de allerkleinste vervuilingen uit de lak verwijdert. Bovendien zorgt deze klei voor een zijdezacht gevoel en een mooie glans. Op die manier hecht de coating zich optimaal aan de lak! 

 

8. Uitgebreide polijst behandeling

Zijn de kleinste vervuilingen uit de lak? Dan kunnen we starten met polijsten! In tegenstelling tot het refurbished pakket waarbij we slechts eenmaal de lak polijsten om de lichte waskrassen uit de lak te verwijderen, gaan we bij het polish pakket en coating pakket in meerdere stappen verschillende keren de lak opnieuw polijsten tot we je gewenste resultaat behalen. Dat zet je wagen nieuwstaat en laat hem harder glanzen dan wagens in showrooms!

 

9. Afwerking

Nu dat de lak terug tot leven is gekomen, werken wij dat af met een lichte keramische bescherming. Deze keramische bescherming beschermt de lak gedurende 2 weken. Bovendien zal je het voordeel zien van deze keramische bescherming. Ook de ramen reinigen we aan de binnen- en buitenkant, waarna we ze een lichte keramische bescherming geven. Zo word je zicht in de regen ook verbetert!

Verder maken we je kunststof panelen, rubbers en je banden opnieuw mooi zwart en beschermen we ze. Beschik je over een chroom eindstuk? Dan poetsen we je ook je uitlaat met een glanzend resultaat! Ten slotte brengen we keramisch vet aan op je velgennaaf en wielbouten en monteren wij je wielen terug op het exact voorgeschreven newtonmeter moment.

 

Prijzen vanaf € 695 en duurtijd vanaf 1 dag. Extra toevoegingen aan deze behandeling zijn mogelijk maar niet inbegrepen in de kostprijs.

 

Neem contact met ons op voor reservering

Disclaimer
De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Dat wilt zeggen dat dit de minimumprijs is voor de behandeling van een wagen. In de realiteit hebben grotere wagens uiteraard meer tijd en werk nodig waardoor de kostprijs ook oploopt. Elke wagen is anders waardoor het niet mogelijk is een exacte offerte te maken alvorens de wagen te bekijken.