Custom Car Care Partner Programma

Hallo! We zijn blij om te zien dat je interesse hebt in het partner programma van Custom Car Care! Maar wat is dit juist? En hoe werkt het?

 

Custom Car Care heeft een speciaal portaal voor partners, affiliates en influencers waar personen met een groot bereik op sociale media producten van onze website links kunnen aanmaken. Deze link verspreiden de partners, affiliates of influencers op hun beurt weer door aan hun publiek en kennissen. Iedere keer dat iemand een order plaatst door de link van een partner, affiliate of influencer krijgen ze 8% commissie op de gehele order dat geplaatst wordt. Dit noemen ze daarom ook al wel eens affiliate of influencer programma of marketing.

 

Dit klinkt uiteraard wel heel interessant voor u! Maar helaas, aanvaarden wij ook niet zomaar iedereen in ons partner programma. Voor wat, hoort wat uiteraard!

Daarom hebben we enkele voorwaarden voor degene die interesse hebben in dit programma, namelijk:

  • Een gezond publiek van actieve volgers op sociale media. Dit kan op eender welk platform zijn zoals: Instagram, Facebook, Twitter, enzovoort. Zo lang je volgers maar actief zijn!
  • Gerelateerd publiek van volgers. Hoe leuk honden ook zijn, het is niet bepaald het publiek waar wij ons op richten. We zoeken echt auto gerelateerde partners.
  • Minimum 1.000 volgers op 1 platform. Dezer tijden is het niet moeilijk meer om 1.000 volgers te halen op een social media platform. Op die manier kunnen wij de actieve influencers onderscheiden van de rest.
  • Actief onze producten promoten. We zijn uiteraard blij als je jezelf aansluit bij ons partner programma. Maar dan willen we natuurlijk ook wel dat je ons actief in de spotlight zet, dit komt jou ook alleen maar ten voordele uiteraard! 1 Post op je verhaal of pagina per week lijkt een kleine moeite.

 

Voldoe je aan deze voorwaarden? Top! Dan kan je meteen doorgaan naar ons Partner Portaal en je daar inschrijven. Probeer zoveel mogelijk informatie in te vullen zodat je zo snel mogelijk aanvaard wordt!

Let er wel op dat als je op een gegeven moment niet meer voldoet aan de voorwaarden wij je ook weer uit het programma kunnen halen.

 

Voldoe je niet aan deze voorwaarden? Helaas, dan kunnen we je niet accepteren in ons partner programma. Je zal nog even moeten doorgroeien tot je wel aan deze voorwaarden voldoet. MAAR! Vergeet niet dat je nog steeds producten kan doorverwijzen aan vrienden. Je krijgt hier geen commissie op, maar wel beloningspunten! Deze kan je omruilen voor kortingscodes en gratis producten!