Het is erg fijn om een glanzende, propere buitenkant te hebben. Maar ook je interieur verdient de nodige aandacht. We brengen hier namelijk heel wat tijd in door. Een net interieur zonder vlekken en bacteriën, dat niet vettig aanvoelt, is dus minstens even belangrijk! Dit pakket is beschikbaar vanaf € 275 en bestaat uit verschillende behandelingen: 

1. Reiniging dorpels en deursponningen

We beginnen met het reinigen van de dorpels en deursponningen. Veel mensen wassen de buitenkant van de wagen en stofzuigen het interieur al eens. Maar ze vergeten snel de dorpels en de deursponningen. Alvorens te starten met het interieur, maken wij die dus eerst helemaal proper en vetvrij.

2. Stofzuigen interieur

Voor we alle oppervlakken in het interieur kunnen reinigen, moeten we eerst zorgen dat het interieur volledig gestofzuigd is. We gebruiken eerst een stofzuiger om het grootste vuil op te zuigen. Daarna nemen we een speciale blazer die al het kleinere, vastzittende vuil losblaast. Dat zuigen we dan op zodat er zelfs op de lastigste plaatsen geen vuil meer ligt.

3. Reiniging oppervlakken

Nu het los zittend vuil verwijderd is, pakken we het overige vastzittende vuil aan: we gebruiken speciale borstels en een anti-bacteriële reiniger om alle oppervlakken proper te maken. Zo maken we het vuil los en worden bacteriën gedood. Daarna kunnen we deze makkelijk opnemen en verwijderen met microvezeldoeken. Heb je lederen stoelen? Dan reinigen we die ook met een anti-bacteriële reiniger.

4. Verwijderen van vlekken en modder

Wanneer alle oppervlakken proper zijn, behandelen we de stoffen delen met een speciale tapijtreiniger en stofzuiger. Zo proberen we alle vlekken, die in het stof getrokken zijn, te verwijderen. Ook vastzittende modder in de vloermatten verwijderen we. 

5. Voeden van oppervlakken

Al het vuil en vlekken verwijderd? Interieur volledig proper? Check! Dan kunnen we de oppervlakken voeden met speciaal voorziene producten. Leder wordt gevoed en kunststof panelen krijgen een speciale UV-beschermende dressing. Daardoor krijgen ze opnieuw een mooie originele zwarte schijn en zijn ze anti-statisch. 

6. Glas reinigen

Tot slot maken we je ramen langs binnen terug helemaal proper. Hoewel die vaak langs binnen proper lijken, zit hier altijd een vettige laag op doordat we in een gesloten ruimte ademen wanneer we in de wagen zitten. Wij zorgen ervoor dat je ramen terug volledig proper en vetvrij zijn langs de binnenkant.

 

Prijzen vanaf € 275 en duurtijd van 1 dag. Extra toevoegingen aan deze behandeling zijn mogelijk, maar niet inbegrepen in de kostprijs. Dak hemel wordt niet mee behandeld in dit pakket. Bij grote vervuiling of dierenharen kan de kostprijs oplopen.

 

Neem contact met ons op voor reservering

Disclaimer
De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Dat wilt zeggen dat dit de minimumprijs is voor de behandeling van een wagen. In de realiteit hebben grotere wagens uiteraard meer tijd en werk nodig waardoor de kostprijs ook oploopt. Elke wagen is anders waardoor het niet mogelijk is een exacte offerte te maken alvorens de wagen te bekijken.