Nood aan een specifieke behandeling? Of wil je een pakket aanvullen met een bepaalde behandeling? Dat is perfect mogelijk! Je vindt onze extra detailing diensten hieronder.

  • Motorruimte reiniging: Vanaf € 95 en duurtijd van 3 uur.

1. Reinigen motorruimte

We maken de motorruimte vuilvrij: bladeren, takjes, enzovoort verwijderen we eerst. Daarna spuiten we de hele motorruimte in met een krachtige ontvetter. Verder verwijderen we met borstels al het vuil, vet en olie uit je motorruimte.

2. Reinigen motorkap

Ook de binnenkant van de motorkap heeft vaak aangekoekte resten van olie en vet. Ook die wordt volledig vetvrij gemaakt met een krachtige ontvetter en toepasselijke borstels.

3. Droogblazen motorcompartiment

Na een grondige reiniging blazen we het gehele motorcompartiment droog. We controleren ook nog eens of er resten van vet en olie zijn. Is dat het geval? Dan verwijderen we die uiteraard zodat het motorcompartiment proper en droog is.

4. Spoeling van de wagen

Na het gebruik van sterke ontvetters en borstels in het motorcompartiment is het bijna onmogelijk dat de buitenkant van de wagen geen spetters heeft van vuil, vet en ontvetter. Daarom spuiten we, na de reiniging van de motorruimte, de wagen ook volledig in met een reinigende shampoo. Die laten we helemaal intrekken, waarna we de wagen afspoelen. Op die manier verwijderen we eventuele spetters vuil en ontvetter, die wij op de wagen hebben aangebracht.

5. Voeden van kunststof en rubberen delen

Nadat het motorcompartiment proper is, zorgen we ervoor dat deze opnieuw een mooie diepe zwarte kleur krijgt. Dat doen we door de kunststof en rubberen delen te voeden en te beschermen met dressings.

6. Beschermen gespoten delen

In de motorruimte zijn er ook nog gespoten delen: deze delen beschermen we met een spray coating, die meer glans geeft. Bovendien heeft deze ook een tijdelijk vuil- en waterafstotend effect.

 

  • Cabriodak onderhoud: Vanaf € 145 en 5 uur.
1. Reinigen cabriodak
Om het groffe vuil te verwijderen, spuiten we het cabriodak eerst af met een hogedrukreiniger. Daarna spuiten we het cabriodak in met een speciale cabriodakreiniger, die we laten inwerken door verschillende soorten borstels te gebruiken. Zo kunnen we het vuil loswerken. Vervolgens spoelen we het dak opnieuw af en controleren we of er restanten vuil zijn. Indien nodig herhalen we deze stap totdat al het vuil verwijderd is.
2. Spoeling van de wagen

Na de reiniging van het cabriodak kan er vuil op de lak en het glas van de wagen gespettert zijn. Daarom spuiten we, na de reiniging van het cabriodak, de wagen volledig in met een reinigende shampoo die we laten intrekken. Daarna spoelen we de wagen helemaal af zodat vuil, dat op de wagen beland is door het reinigen van het cabriodak, verwijderd wordt.

 

3. Impregneren cabriodak

Cabriodak en wagen opnieuw proper? Dan drogen we het cabriodak zodat we deze terug kunnen impregneren. Om een vuil- en waterafstotend effect te bekomen, behandelen we het cabriodak met een speciaal product.