Contacteer ons
A:
Slachterijstraat 28, 2390 Oostmalle, Belgium
Volg ons op sociale media


Detailing producten

Wanneer we onze auto namelijk gaan detailen moeten we de detailing stappen volgen en de juiste producten gebruiken. En om de juiste producten te kopen moeten we natuurlijk weten wat we kopen. Bij het detailen van auto's is het altijd zeer belangrijk dat je de juiste producten en materialen gebruikt voor het werk dat je gaat uitvoeren. Zo is het belangrijk dat je bijvoorbeeld bij teervlekken niet gaat liggen schrobben met washandschoenen en sterke chemicaliën of gaat beginnen polijsten.

Op die manier zou je alleen maar meer schade brengen aan de auto omdat je de verkeerde methode gebruikt om je werk uit te voeren. Het zou hetzelfde zijn als schilderen met een spons, niet efficiënt en kwalitatief uiteraard. Het is belangrijk daarom dat je voor teervlekken een teerverwijderaar gebruikt aangezien deze speciaal daarvoor zijn gemaakt. Er bestaan namelijk zoveel verschillende producten dat je na een tijdje misschien niet meer weet wat welk product doet en wat het verschil is met andere producten. Wat begrijpelijk is als je nog niet veel ervaring hebt met detailing.

Uiteraard is dat geen probleem voor Custom Car Care. Wij voorzien bij ieder product een gedetailleerde beschrijving van wat het product juist is en wat het doet. Vaak zit er ook een filmpje bij zodat je het product met je eigen ogen aan het werk kan zien. Indien u toch nog vragen zou hebben over producten of over hoe u bepaalde dingen aanpakt met uw auto kan u altijd extra informatie vinden bij onze info & advies categorie. Of u kan ons een berichtje sturen en wij antwoorden zo spoedig mogelijk met ons advies voor welke producten u best kan gebruiken. Alle producten die u nodig heeft kan u vinden bij onze detailing stappen of hier onze detailing categorieën.

 

Detailing Categorieën