Contacteer ons
A:
Slachterijstraat 28, Oostmalle, Belgium, 2390
Volg ons op sociale media


Er zijn verschillende soorten auto evenementen betreffende de auto wereld. Dit kan gaan van auto meetings, rally's, beurzen, concours, enzovoort... Custom Car Care kan uiteraard voor alle auto evenementen een meerwaarde betekenen. Uiteraard heeft een standje op uw auto evenementen enkel voordelen, dus waarom zou u het niet aanvragen? U kan ons altijd een mail sturen indien u nog vragen hebt of om een aanvraag in te dienen voor uw evenement op volgend email adres: Brian@customcarcare.eu

 

Auto meetings

Op auto meetings kan Custom Car Care een standje neerzetten om zo producten te verkopen aan uw klanten, ze informatie verschaffen, advies geven, diensten aanbieden op het evenement, enzovoort... Dit kan voor de klanten ook een extra meerwaarde geven waardoor u ook meer mensen zult aantrekken en de twijfelaars toch kunt overtuigen om te komen. Uiteraard heeft u ook extra publiciteit en reclame wanneer wij aanwezig zullen zijn doordat wij dit ook bekend zullen maken op sociale media. Hierdoor zal uw evenement dan ook groter zijn, professioneler, zullen er meer mensen komen, zal het leuker zijn voor iedereen en zal u er ook meer aan verdienen. U hebt er dus alleen maar voordelen aan.

 

Concours

Op concours wat tevens ook op auto meetings kan, kan Custom Car Care ook een standje zetten of kunnen wij ook de jury zijn. Concours kan een geweldige manier zijn om een wedstrijd te organiseren op uw auto meeting. Hierdoor kunt u ook extra mensen aantrekken die van concours houden en kunt u extra publiek aantrekken dat anders misschien geen interesse zou hebben in uw meeting. Jury zijn van een concours is namelijk ook niets dat zomaar iedereen kan, er is een zekere high-profile ervaring nodig in de branche. Ook het juiste materiaal is een must om een goede jury te kunnen zijn waar wij reeds over beschikken. Ook kan Custom Car Care uiteraard wagens klaar maken voor concours, hiervoor kan u best contact met ons opnemen.

 

Beurzen

Op beurzen kan Custom Car Care ook van pas komen om een standje te zetten. Dit voor dezelfde redenen als bij auto meetings. Buiten dat is het uiteraard ook handig als Custom Car Care ook uw auto's daar kan onderhouden zodat ze er in top staat uit blijven zien. Als u op een beurs staat wild u natuurlijk uitpakken met uw auto's, echter worden ze daar snel vuil, lopen ze krassen op, enzovoort... Waarom zou u dan geen beroep doen op Custom Car Care? U krijgt de garantie dat uw wagens in top staat zijn en ook zo blijven waardoor u ook extra mensen zal kunnen aanspreken met uw auto's en ook professioneler zal overkomen. Buiten dat staan wij ook nog de mensen te woord over het onderhoud van de wagens enzovoort... Uw standje zal een echte publiek lokker worden!

 

Rally's

Op rally's is het ook altijd fijn als Custom Car Care aanwezig is. Dit niet alleen voor dezelfde redenen als met een auto meeting maar ook voor andere redenen. Zoals bijvoorbeeld de auto's onderhouden. Tijdens of na een rally is het altijd fijn als de auto's even onder handen genomen worden zodat ze er daarna terug tegenaan kunnen gaan. Iedereen rijd dan ook liever in een mooie en propere wagen en het is ook leuker om een exclusieve auto te zien rijden die nog mooi blinkt enzovoort dan wanneer hij helemaal vuil is. Het zal ook een publiek lokker zijn wanneer mensen een exclusieve auto onder handen genomen zien worden door een professional.

 

Uiteraard zijn er nog veel meer evenementen. Maar wij hebben alvast de meest voorkomende opgesomt. Hierdoor hebt u misschien al een andere of een betere kijk op de zaken en kan u zien dat Custom Car Care wel degelijk een meerwaarde kan betekenen voor uw auto evenementen.